Over ons - About us

Welkom op onze website!


Wij zijn Daniel en Simone en wij wonen op een woonboerderijtje in Noordbroek (Groningen). Wij wonen hier samen met onze 4 Australian Shepherds, die zich elke dag lekker kunnen uitleven in onze grote tuin van 1 hectare.

In 2010 hebben wij voor het eerst kennis gemaakt met dit prachtige ras en sindsdien zijn we er helemaal aan verslingerd. Het is een ontzettend veelzijdige hond die - over het algemeen - goed te trainen is. Ze hebben een groot en loyaal hart met een sociaal karakter mits ze de juiste opvoeding krijgen en opgroeien in een actief en stimulerend huishouden. Onze honden zijn onze grootste hobby en passie waar we veel van onze tijd aan spenderen. We zijn actief in verschillende disciplines van de hondensport. Zo doen we onder andere aan agility, gedrag & gehoorzaamheid, obedience en zo af toe lopen wij ook een hondenshow.


Wij zijn een kleinschalige en erkende hobbykennel en fokken zo nu en dan een nestje Australian Shepherds. Hierbij houden we ons aan het fokreglement van de Raad van Beheer (RVB) en van de rasvereniging ‘Australian Shepherd Club Nederland’ (ASCN) waar wij lid van zijn. Bij het fokken van een nestje staan gezondheid en karakter bij ons voorop. De pups groeien op in huiselijke kring en wij besteden veel tijd aan een goede socialisatie. De pups worden bij ons in de eerste plaats geplaatst op basis van een passend karakter en niet op kleur.

Door middel van deze website laten we u graag kennismaken met onze kennel, onze honden en onze bezigheden.


Bedankt voor uw komst naar onze site en veel kijkplezier!